PROTOCOL COVID-19

L’actual context de COVID-19 ens obliga  a establir protocols per què la reobertura del càmping no augmenti el risc de contagi comunitari i , també, a establir mesures de protecció, tant per al personal treballador com per els usuaris o clients del càmping.

El COVID-19 és una malaltia provocada per el Coronavirus SARS-Cov2.

Els símptomes més comuns són : febre, tos, sensació de falta d’aire, cansament, dolor, mal de cap, diarrea, pèrdua del gust i l’olfacte.

MESURES ADOPTADES PER EL CÀMPING

El Pla de Mar ha adoptat unes mesures enfocades a reduir el risc de contagi del COVID-19 a les nostres instal·lacions, tant per als Clients com per al Personal del càmping.

  • Hem distribuït dispensadors de gel hidroalcohòlic per tot el recinte del càmping i a l’entrada de les zones comunes.
  • Hem penjat cartellera informativa de les mesures de prevenció del COVID-19 en punts visibles del recinte del càmping
  • Hem establert l’aforament màxim de cada zona comuna del càmping : blocs sanitaris, piscina, bar-restaurant, supermercat.
  • Mantenim la distància social ( respectar la distància de seguretat de 2 metres ).
  • Extremem les mesures d’higiene i neteja mitjançant un rigorós pla de neteja i desinfecció.
  • Hem incrementat la freqüència de neteja, especialment en les zones comunes.
  • Utilitzem productes de neteja desinfectants, assegurant l’eficàcia dels mateixos

PERSONAL DEL CÀMPING

El Pla de Mar ha fet una formació especifica sobre el COVID-19 als seus treballadors, sobre els protocols  a seguir en les instal·lacions i, també, sobre l’ús i manteniment dels materials que utilitzen ( guants, mascaretes,…..)

El Pla de Mar ha dotat dels recursos necessaris segons els Pla d’Avaluació de Riscos Laborals i seguint les recomanacions de les Autoritats Sanitàries.

La Direcció ha planificat les tasques i els processos de treball de tots els seus empleats per tal d’evitar els riscos de contagi.

El Pla de Mar manté permanentment informats als seus treballadors de qualsevol canvi de protocol o mesura nova implantada.

La Direcció ha elaborat un pla d’actuació en cas que es detectin persones infectades ( empleats o clients ) o persones que hagin estat en contacte amb les primeres, seguint les indicacions de les Autoritats Sanitàries.

CLIENTS DEL CÀMPING

Tots els clients, rebran un document informatiu sobre la prevenció del contagi COVID-19 i serà requisit indispensable per a poder allotjar-se al càmping que acceptin les condicions establertes.

  • RECEPCIÓ

Els clients han d’evitar, sempre que sigui possible, desplaçar-se a la Recepció, Es prioritzarà el contacte telefònic.

Si el personal de Recepció està ocupat , preguem guardin el seu torn respectant la distància de seguretat i tant aviat com es pugui, seran atesos.

El Pla de Mar fomentarà el pagament amb targeta o altres mitjans electrònics Contacless. En cas de usar targeta aquesta no serà manipulada per l’empleat en cap moment. El datàfon serà desinfectat desprès de cada ús.

Per a garantir la seguretat dels nostre clients hem eliminat del nostre mostrador qualsevol follet informatiu de les instal·lacions, recomanacions, excursions,….. En cas d’estar interessats en algun poden demanar-ho a la recepcionista.

  • MESURES PREVENTIVAS PER EVITAR CONTAGIS

Evitar les salutacions amb contacte físic, inclosa donar la mà, tant al personal com a d’altres clients.

Llençar qualsevol rebuig de higiene personal de forma immediata a les papereres o contenidors. MAI al terra o fora de les papereres.

Rentar-se freqüentment les mans, sobretot desprès d’esternudar, tossir o tocar superfícies potencialment contaminades.

Usar els dosificadors de gel hidroalcohòlic que hi ha per tot el recinte del càmping.

Respectar la distància de seguretat i evitar aglomeracions.

Usar calçat adequat a les dutxes.

En els mòduls dels lavabos, per l’ús de dutxes, urinaris i inodors, s’ha de esperar torn, guardant la distància de seguretat i no romandre dins els mòduls mentre estiguin ocupats.

Respectar i seguir les instruccions de cartells i senyals indicadors.

L’ús de la mascareta és obligatori a partir dels 6 anys.

Només tindran accés al càmping els clients registrats.

 

PODER TENIR UNES BONES VACANCES I SALUDABLES ÉS COSA DE TOTS!!!!!